Monday, March 8, 2010

Le tour de langkawi 2010

Tahniah la kepada polis-polis trafik...dbkl.. lori jkr..
sekretariat...penganjur(TM)...KBS... mmg best la kitaorg tgk race semlm.(tak nampak pun sapa..pasal laju sgt...tgk gambar dlm kamera jek..)... nak kata ramai.. maybe la tak ramai sgt yg menonton..tapi tahniah jugak la kepada bapak-bapak indon..dan jugak ane-ane bangla kerana memenuhkan jalan-jalan di sekitar route race..terutama di spot corner baring..

From LTDL 2010, Dataran Merdeka


tapi polis2 yang jaga traffic mmg hebat la..suara dia kuat gile..sekali jerit je..terus gelabah bebudak yg tgh shoping kat jln tar tu nak melintas.. jauh plak tu..jerit dari bawah lrt masjid jamek je.. :D..
mmg hectic.. dgn jalan raya yg penuh ragam.. panas plak tu..dgn 'warga kota' yang tak paham apa yang berlaku....kol 1 tghhari pun tgh berlumba lagi...mat rempit pun tak race tgh2hari... apa2pun race habis...tanpa sesuatu yg tidak di ingini.. cuba imagine..tgh2 race..dah le jauh..dari kuala kubu baru sampai ke dataran...lagi 1 lap nak habis..pastu tiba2 ada org melintas...race leader cakap...aaaa potongggggg laaa lu bai....aku dah tarikk baikk punya dari kuala kubu.. agak2 nak start balik ke?... heheee..
From LTDL 2010, Dataran Merdeka

tidak di lupakan..tahniah juga kepada pelumba-pelumba negara.. specially anuar manang kerana berjaya mengharumkan nama negara.... 15 tahun menunggu..walaupun tak dpt jersi kuning... dpt jersi ijau pun kira otaiii beb...bukan senang..

From LTDL 2010, Dataran Merdeka


apapun kitaorg enjoy..lama dah tak wat shooting project ni... race tahun depan kene turun lagi..kasik improve shooting :D..

From LTDL 2010, Dataran Merdeka

3 comments:

Webmaster@Echam said...

Aku semalam dok kat Batang Kali tengok LTDL ni. Memang best tapi terlampau lajulah. Semua gambo tak jadi bila snap. Lagipun kamera cikai.... hehheheh

faisal said...

best la dpt tgk live..
smlm aku layan MTB kat frim..so tak dpt tgk..

next harap2 LTdL dpt sambutan menggalakkan :)

shuk~ dan eton said...

echam..laju bang.. kat dataran nasib baik diaorg ada buat beberapa lap... so bleh la buat cubaan beberapa kali.. (ambik video je next time..:D)

faisal..
iskk sempat tu kalau turun.. kol 2.30 baru habis race semlm...lepas offroad kat frim..terus lajak ke dataran..